Meny

Du är här

Anmälan till SI-metodhandledarutbildning Stjördal, Norge 9-11 november 2020/Booking form: SI-PASS Supervisor Training in Stjördal, Norway November 9-11 2020.

Fyll i en anmälan till utbildningen per person och skicka in. Betalning sker sedan enligt nedan.

1. Ni får en faktura från Lunds universitet med ett fakturanummer
  2. Betalning kan sedan ske antingen via faktura eller med kreditkort (refererande till fakturanumret). Vid kortbetalning använd denna länk (välj datum för metodhandledarutbildningen i väljlistan) https://luccp.adm.lu.se/
  3. Observera att ni måste fylla i organisationsnummer i anmälningsformuläret

Booking Form for Supervisor Training is a Two Stage Process

Please complete one booking form for each person attending

1. You will receive an invoice from Lund University with an invoice number
  2. Payment can then be made either by invoice or by credit card (using the invoice number provided by Lund). Payment by card follow this link (scroll to SI-Pass supervisor training, Stjördal) https://luccp.adm.lu.se
  3. If you need to register your own Purchase Order, below you will find Lund University bank information

Account Number: 12810119309

Bank address: Danske Bank, Norrmalmstorg 1, Box 7523, 103 92 Stockholm

BIC/SWIFT code: DABASESX

IBAN: SE86 1200 0000 0128 1011 9309

Lund University - Organisational number: 202100-3211

VAT number: SE202100321101

Var vänlig ange namn och kontaktuppgifter till person som ska stå som fakturareferens (t ex ekonom, ekonomiadm osv)/Name and contact of the reference person for the invoice.
För att visa att det är en person som har fyllt i webbformuläret, ber vi dig att fylla i svaret på frågan nedan.
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.
Sidansvarig:

Europeiskt centrum för SI-PASS