Meny

Anmälan till SI-metodhandledarutbildning Lund 3-5 februari 2020

Fyll i en anmälan till utbildningen per person och skicka in. Betalning sker sedan enligt nedan.

1. Ni får en faktura från Lunds universitet med ett fakturanummer
  2. Betalning kan sedan ske antingen via faktura eller med kreditkort (refererande till fakturanumret). Vid kortbetalning använd denna länk (välj datum för metodhandledarutbildningen i Lund i väljlistan) https://luccp.adm.lu.se/
  3. Observera att ni måste fylla i organisationsnummer i anmälningsformuläret

Var vänlig ange namn och kontaktuppgifter till person som ska stå som fakturareferens (t ex ekonom, ekonomiadm osv)
För att visa att det är en person som har fyllt i webbformuläret, ber vi dig att fylla i svaret på frågan nedan.
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.
Sidansvarig:

Europeiskt centrum för SI-PASS