Meny

Javascript verkar inte påslaget? - Vissa delar av Lunds universitets webbplats fungerar inte optimalt utan javascript, kontrollera din webbläsares inställningar.
Du är här

SI-ledarutbildning

vid Lunds universitet
SI-ledarutbildningen ges kontinuerligt via Europeiskt Centrum för SI-PASS för blivande SI-ledare.

Nedan finns en lista på kommande SI-ledarutbildningar. När utbildningen är öppen för anmälan kan du klicka på länken och fylla i anmälningsformuläret. Tänk på att avanmäla dig i god tid om du inte har möjlighet att delta.

2020 års utbildningar för SI-ledare på Lunds universitet

Basutbildning

Basutbildningen är obligatorisk för alla blivande SI-ledare. Tider för utbildningen: teoridel kl 8.00-12.00, lunch på egen hand kl 12.00-13.00, praktikdel kl 13.00-17.00. 

Mer information om lokaler etc kommer i ett separat mail inför utbildningen. OBS! Du kan bara anmäla dig till ett av tillfällena och deltagarantalet är begränsat till 50 per dag. Först till kvarn gäller.

  • SI-ledarutbildning, 15 januari 2020, FULLBOKAD!
  • SI-ledarutbildning, 4 mars 2020

Basutbildning - Strategier

  • Strategiutbildning, 31 mars förmiddag 2020. INSTÄLLD

Strategiutbildningen är en obligatorisk utbildning att genomgå efter de första SI-passen för SI-ledare som studerar vid universitet/högskola (ej för gymnasie- och grundskoleelever). 

Mer information om lokaler etc kommer i ett separat mail inför utbildningen. OBS! Du kan bara anmäla dig till ett av tillfällena och deltagarantalet är begränsat till 25 per dag. Först till kvarn gäller.

Basutbildning - Coachning

Coachutbildningen är en obligatorisk utbildning efter de första SI-passen för SI-ledare som studerar vid universitet/högskola (ej för gymnasie- och grundskoleelever).

Mer information om lokaler etc kommer i ett separat mail inför utbildningen. OBS! Du kan bara anmäla dig till ett av tillfällena och deltagarantalet är begränsat till 25 per dag. Först till kvarn gäller.

  • Coachutbildning, 27 april förmiddag 2020. INSTÄLLD
Sidansvarig:

Europeiskt centrum för SI-PASS
Lunds universitet
Box 117
221 00 Lund
si-pass [at] lu [dot] se