Meny

Javascript verkar inte påslaget? - Vissa delar av Lunds universitets webbplats fungerar inte optimalt utan javascript, kontrollera din webbläsares inställningar.
Du är här

Metodhandledarutbildning

Det Europeiska centret för SI-PASS erbjuder metodhandledarutbildningar kontinuerligt för att underlätta för kollegor planera in sitt deltagande vid en passande tidpunkt. Se nedanstående lista över kommande utbildningar.

SI-metodhandledarutbildningar 2019

  • I Lund, Sverige 17-19 mars 2019
  • I Stjördal, Norge 2-4 april 2019
  • I Brighton, England 3-5 juni 2019 
  • I Liverpool, England 8-10 oktober 2019 
  • I Göteborg, Sverige 21-22 oktober 2019 registrering öppen

Information om metodhandledarutbildningen

I metodhandledarutbildningen tar man upp vad SI-PASS innebär, hur det fungerar och implementering av SI-PASS på ett lärosäte (budget, val av lämpliga kurser, rekrytering och utbildning av SI-ledare, uppföljning och utvärdering av programmet). Metodhandledarutbildningar kan endast ges av SI-utbildare som certifierats av internationella SI-centret på UMKC i USA (s.k. Certified Trainer). Denna utbildning tillhandahålls av Europeiskt Centrum för SI-PASS i Lund.

Det finns ett begränsat antal platser till varje utbildning och de brukar bli fullbokade snabbt. Vi rekommenderar därför att ni fyller i och skickar in anmälningsformuläret så snart som möjligt.
När anmälan till ovanstående utbildning är öppen, klicka på länken till utbildningssidan med anmälningsformulär, betalningsinformation mm. Fyll i anmälan och klicka på "skicka".

Sidansvarig:

Europeiskt centrum för SI-PASS
Lunds universitet
Box 117
221 00 Lund
si-pass [at] lu [dot] se