Meny

Javascript verkar inte påslaget? - Vissa delar av Lunds universitets webbplats fungerar inte optimalt utan javascript, kontrollera din webbläsares inställningar.
Du är här

Metodhandledarutbildning

Det Europeiska centret för SI-PASS erbjuder metodhandledarutbildningar kontinuerligt för att underlätta för kollegor planera in sitt deltagande vid en passande tidpunkt. Se nedanstående lista över kommande utbildningar.

SI-metodhandledarutbildningar 2020

  • Lund, Sverige, 3-5 februari 2020
  • Manchester, Storbritannien, 16-18 mars 2020
  • Stockholm, Sverige, 22-24 april 2020 INSTÄLLD!
  • Birmingham, Storbritannien, 10-12 juni 2020, anmälan öppen
  • Lund, Sverige, 12-14 oktober 2020
  • Stjördal, Norge, 9-11 november 2020
  • London, Storbritannien, 17-19 november 2020

Information om metodhandledarutbildningen

I metodhandledarutbildningen tar man upp vad SI-PASS innebär, hur det fungerar och implementering av SI-PASS på ett lärosäte (budget, val av lämpliga kurser, rekrytering och utbildning av SI-ledare, uppföljning och utvärdering av programmet). Metodhandledarutbildningar kan endast ges av SI-utbildare som certifierats av internationella SI-centret på UMKC i USA (s.k. Certified Trainer). Denna utbildning tillhandahålls av Europeiskt Centrum för SI-PASS i Lund.

Det finns ett begränsat antal platser till varje utbildning och de brukar bli fullbokade snabbt. Vi rekommenderar därför att ni fyller i och skickar in anmälningsformuläret så snart som möjligt.
När anmälan till ovanstående utbildning är öppen, klicka på länken till utbildningssidan med anmälningsformulär, betalningsinformation mm. Fyll i anmälan och klicka på "skicka".

Sidansvarig:

Europeiskt centrum för SI-PASS
Lunds universitet
Box 117
221 00 Lund
si-pass [at] lu [dot] se