Webbläsaren som du använder stöds inte av denna webbplats. Alla versioner av Internet Explorer stöds inte längre, av oss eller Microsoft (läs mer här: * https://www.microsoft.com/en-us/microsoft-365/windows/end-of-ie-support).

Var god och använd en modern webbläsare för att ta del av denna webbplats, som t.ex. nyaste versioner av Edge, Chrome, Firefox eller Safari osv.

Metodhandledarutbildning

Det Europeiska centret för SI-PASS erbjuder metodhandledarutbildningar kontinuerligt för att underlätta för kollegor planera in sitt deltagande vid en passande tidpunkt. Se nedanstående lista över kommande utbildningar.

SI-metodhandledarutbildningar 2024

  • Utbildning online 10-13 juni 2024 (på engelska). Anmälan öppen
  • Utbildning online 30 september- 1 oktober & 3-4 oktober 2024 (på svenska). Anmälan öppen
  • Utbildning online 2-3 & 5-6 december 2024 (på engelska). Anmälan öppen

Information om metodhandledarutbildningen

I metodhandledarutbildningen tar man upp vad SI-PASS innebär, hur det fungerar och implementering av SI-PASS på ett lärosäte (budget, val av lämpliga kurser, rekrytering och utbildning av SI-ledare, uppföljning och utvärdering av programmet). Metodhandledarutbildningar kan endast ges av SI-utbildare som certifierats av internationella SI-centret på UMKC i USA (s.k. Certified Trainer). Denna utbildning tillhandahålls av Europeiskt Centrum för SI-PASS i Lund.

Det finns ett begränsat antal platser till varje utbildning och de brukar bli fullbokade snabbt. Vi rekommenderar därför att ni fyller i och skickar in anmälningsformuläret så snart som möjligt.
När anmälan till ovanstående utbildning är öppen, klicka på länken till utbildningssidan med anmälningsformulär, betalningsinformation mm. Fyll i anmälan och klicka på "skicka".

Kontaktinformation

Europeiskt Centrum för SI-PASS finns vid Lunds universitet

E-post:
SI-PASS [at] stu [dot] lu [dot] se (SI-PASS[at]stu[dot]lu[dot]se)

Telefon:
+46 46 222 70 67

+46 46 222 03 51

Besöksadress:
Genetikhuset
Sölvegatan 29 B, Lund

Postadress:
Europeiskt Centrum för SI-PASS, Lunds universitet
Box 117, 221 00 Lund