Meny

SI-metodhandledarutbildning Lund 3-5 februari 2020

Lund 3-5 februari 2020

“Jättetrevlig kurs! Man har känt sig väldigt välkommen och omhändertagen av er som arrangerat kursen, vilket är ovanligt. Stort tack!" - deltagare, mars 2017

Det Europeiska Centret för SI-PASS erbjuder metodhandledarutbildning i Lund, Sverige. I metodhandledarutbildningen fokuserar vi på vad SI-PASS är, hur det fungerar och hur man på sitt lärosäte implementerar SI-PASS, dvs:

• göra upp en budget,
  • välja lämpliga kurser att stödjas av SI-PASS
  • rollen som metodhandledare, lärare, administratör och SI-ledare
  • rekrytera och utbilda SI-ledare
  • följa upp och utvärdera programmet

De som fullföljer metodhandledarutbildningen får kursintyg och manualer för metodhandledare och SI-ledare. Metodhandledarutbildningar som ges av det Internationella Centret för SI-PASS och av övriga nationella center är de enda som är godkända för SI-programmet. Utbildningen ges på engelska

Avgift

Utbildningen äger rum under tre dagar och avgiften är SEK 6500 för universitet och högskolor och SEK 4500 exkl moms för gymnasie- och grundskolor. I avgiften ingår förmiddagsfika, lunch och eftermiddagsfika samt gemensam middag första kvällen.

Observera att hotellövernattning inte är inkluderat i priset.

Lokal

Grand Hotel Lund, Bantorget 1, Lund. www.grandilund.se

Boende

Hotellövernattning är inte inkluderat i avgiften, men vi har förbokat ett antal hotellrum på Grand Hotel i Lund, det hotell där utbildningen äger rum. Pris för enkelrum SEK 1495. För att boka hotellrum ring +46 46 280 62 00, uppge koden 684453. Sista dag för hotellrumsbokning är den 3 januari 2020 sedan släpper hotellet de rum som inte är bokade.

Datum och tider för utbildningen

• Måndagen den 3 februari kl 16:00-19:00
  • Tisdagen den 4 februari kl 9:00-17:00
  • Onsdagen den 5 februari kl 9:00-16:00

Betalningsinformation

Fyll i en anmälan per person och skicka in. Betalning sker sedan enligt nedan.

1. Ni får en faktura från Lunds universitet med ett fakturanummer
  2. Betalning kan sedan ske antingen via faktura eller med kreditkort (refererande till fakturanumret). Vid kortbetalning använd denna länk (välj SI-metodhandledarutbildning Lund i väljlistan) https://luccp.adm.lu.se/
  3. Observera att ni måste fylla i organisationsnummer i anmälningsformuläret

Antalet platser är begränsade och utbildningen brukar bli fullbokad snabbt. Fyll därför i anmälan snarast möjligt. Sista datum för anmälan 3 januari 2020.

Till anmälan

Citat från deltagare:

• “Väldigt nöjd med kursen. Ni är toppen! Tusen tack"
  • “Jag gillar att utbildningen är intensiv istället för utspridd över flera kvällar då man bättre kan se hur de olika koncepten och delarna hänger ihop. Även om jag var trött på kvällen sista dan... Tack för en bra kurs!”
  • “Otroligt trevligt. Att starta på söndag genialt”
  • “Utmärkta och engagerade kursledare. Mycket trevliga deltagare!”

Sidansvarig:

Europeiskt centrum för SI-PASS